Прендота Руслана

Прендота Руслана

Cьогодні, у сонячний весняний день благодійний фонд «Сестри Даліли» знову приймав гостей. До нас приїхала п. Руслана Прендота 1980 р.н. з с. Рудники, Миколаївського району, Львівської області. Жінка приїхала разом зі своїм чоловіком, залишивши вдома 1.5 річну сонечко-донечку Анну-Марію, свою непосидющу радість та головний мотив для початку лікування.

У п. Руслани діагноз: Синдром Ейзенменгера. Вроджена вада серця: дефект МП біля верхівки. Поширені праві відділи серця. Легенева гіпертензія 2 ступеня. Гепатомегалія, коронарні артерії без стенозів, стовбур лівої коронарної артерії короткий.

Незважаючи на важкий діагноз та відсутність адекватного лікування, п Руслана позитивна і весела жінка, яка вражає своєю самобутньою щирістю і простотою. Впадати у відчай та думати про погане їй не дає донечка і чоловік- п. Богдан, який розуміє, що його дружині обов’язково потрібно лікуватися і підтримує її у всьому.

Історія хвороби нашої підопічної , п Руслани зовсім свіжа. Про можливість загрози діагнозу легеневої гіпертензії жінка дізналася зовсім випадково, саме тоді коли взнала найприємнішу новину, що вона чекає дитину. В той момент, радісна звістка, на яку подружжя чекало довгих 13 років, не дала можливості для смутку. Дякувати Богу і лікарям у сім’ї народилась здорова дитина.

Після народження дитини діагноз легеневої гіпертензії підтвердився. Але навіть тепер щоденні дитячі клопоти не дозволяють думати про хворобу і водночас дитина є стимулом боротися з нею. Єдиним способом боротьби з хворобою є прийом ліків. Допоможіть п. Руслані придбати ліки, щоб вона могла радіти кожному дню, разом з чоловіком виховувати свою донечку.

Прендота Руслана