Журнал Mariposa

Журнал Маріпоза видається Європейською асоціацією ЛГ PHA Europe та виходить двічі на рік. Тут розповідається про активності асоціацій легеневої гіпертензії в світі. Пропонуємо вам ознайомитись із статтями про БФ «Сестри Даліли» та PHURDA.

Mariposa n. 14

Mariposa n. 14

Львівська область вітала прихильників WPHD на своїх вулицях у травні під час особливої прогулянки містом під назвою «Ходотон», організованої БФ «Сестри Даліли».
Mariposa n. 15

Mariposa n. 15

У 2015 році БФ «Сестри Даліли» та PHURDA провели ряд заходів, спрямованих на підтримку пацієнтів з ЛГ та захист їх прав. Ми організували флешмоб із залученням дітей, щоб підтримати хворих на рідкісні хвороби, біля Львівської Ратуші.
Mariposa n. 16

Mariposa n. 16

Щоб відзначити WPHD 2016, понад 400 дітей взяли участь у забігу «Get Breathless for PH» за підтримки Міс Львів 2016. Усі бігуни були одягнені у футболки «Get Breathless for PH», щоб підвищити обізнаність про ЛГ та мали змогу розповісти глядачам про легеневий стан.
Mariposa n. 17

Mariposa n. 17

Протягом 2016 року БФ «Сестри Даліли» та ГО «Асоціація рідкісного захворюванняь України-легенева гіпертензія» (PHURDA) організували низку заходів. Найбільш примітними є наступні: