БФ «Сестри Даліли»

Благодійний Фонд “Сестри Даліли” є організацією, яка створилась завдяки ініціативі Оксани Куліш. Оксана хворіє на легеневу гіпертензію, тому добре знає, як це кожен день балансувати між життям і смертю. В один із таких днів, коли здавалось, що завтра може і не бути, жінка пообіцяла, якщо Бог дасть їй життя, вона присвятить його допомозі іншим. У лютому 2014-го у Львові зявився фонд, що опікується насамперед людьми з діагнозом легенева гіпертензія, а назвали його на честь монахині Греко-католицької церкви – сестри Даліли, яка у найважчі моменти життя Оксани, була поруч, підтримуючи в ній віру і надію.

Усі ті, що працюють сьогодні у Фонді, керуються принципом «чужої біди не буває», а ще кажуть, що горе, поділене навпіл – лише половина горя, тому й по можливості допомагають усім потребуючим – хворим на легеневу гіпертензію.

«Ми ставимо перед собою багато цілей, та найголовніше, що хотілося б донести – немає безвихідних ситуацій і немає приречених людей – є чиясь байдужість. Але варто зробити маленький крок назустріч ближньому і завтрашній день обов’язково подарує надію» – каже керівник Фонду Оксана Куліш.

Ми стукаємо в усі двері, і в усі серця, шукаючи доброту і порятунок, і знаємо, що Ви відгукнетесь, бо врятувавши, навіть, одну єдину людину, насправді – врятуємо цілий світ.