Маланчак Світлана

Маланчак Світлана

Постійне і безперервне лікування при легеневій гіпертензії є надзвичайно важливим. Рівносильно важливим є долання інформативного бар’єру цього рідкісного захворювання. Дорогі наші підопічні, долаймо інформативний бар’єр разом, діліться між собою досвідом боротьби з хворобою, своїми навіть найменшими перемогами, своїми історіями про те, як ви даєте відсіч хворобі. Підтримуйте один одного, тому, що як ми знаємо, «один в полі не воїн».

У п. Світлани справжня військова професія і кожного дня, вона, одягнена у звичну військову форму з задоволенням несе свою службу. Про легеневу гіпертензію жінка не чула до 2010 року, оскільки завжди вважала себе здоровою. Вже з 2010 року, у п. Світлани раптово погіршилось здоров’я, незрозуміла задишка, запаморочення… Після неодноразових візитів у лікарів, хворобливий стан жінки далі залишався незрозумілим як для лікарів так і для п. Світлани. Лише 2 роки тому жінці поставили діагноз: Первинна Легенева Гіпертензія. За цей час п. Світлані, як і всім нашим підопічним довелось переосмислити своє життя, ‘познайомитись’ з небезпечною хворобою і головне розпочати боротьбу за подих, за новий ранок, за життя. Боротьба триває і п. Світлана домінуватиме над хворобою при одній умові, – якщо буде лікуватися.

Допоможіть жінці придбати ліки, основну зброю проти підступної хвороби, оскільки п. Свілана, хоч, воїн, але не озброєний…

Маланчак Світлана