Пастущин Михайло

Пастущин Михайло

Пастущин Михайло, 1963р.н. з м. Самбора, Львівської області приєднується до числа нашиших підопічних.

Діагноз: Первинна Легенева гіпертензія, високого ступеня, хронічне легеневе серце, ст. декомпенсації, відносна мітральна триступідальна недостатність, синусова тахікардія, СН ІІ Б ст. із зниженою систологічною функцією лівого шлуночка, ФВ 30%, ІІІ ФК за NYHA.

Ревматоїдний артрит, поліартрит, акт ІІ ст., серонегативний варіант, хронічно прогресуючий перебіг з ураженням дрібних суглобів костей, кульшових, колінних, г\ступеневих, ФНС ІІ ст., з больовим синдромом та порушенням функцій хотьби. Rtg. II cт.

Пан Михайло звик своїми руками заробляти собі на життя і як він сказав “я ніколи не потребував подачок”. Він разом з дружиною виховав і вивчив доньку, дочекався внука, залишалось жити і радуватись…

Підступна хвороба підкралась непомітно і раптово.

“Я не думав, що хвороба, так мене ‘повалить'”- сказав пан Михайло. “До того я був здоровий чоловік”, продовжував він.

Тому, для того, щоб чоловік і далі підтримував своє здоров’я, йому потрібні ліки, тому що життя продовжується. Звісно тепер воно відрізняється, оскільки зараз окрім звичних життєвих труднощів потрібно вести боротьбу з хворобою. Сподіваємось, що для пана Михайла це не буде двобій, бо двобій з хворобою непосильний, потрібна допога небайдужих людей і власний незламний дух.

Пастущин Михайло