26 лютого 2015 представники Благодійного фонду”Сестри Даліли” взяли участь у VII Міжнародній конференції «Благодійність та волонтерство в дії: рятуємо, примирюємо та будуємо майбутнє”

Sister Dalila - Новини, Новости, News

26.02.2015 р. представники ЛМБФ “Сестри Даліли” у м.Києві, готель “Президент”, взяли участь у VII Міжнародній конференції «Благодійність та волонтерство в дії: рятуємо, примирюємо та будуємо майбутнє». В рамках VII Міжнародній конференції Українського форуму благодійників у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень був проведений круглий стіл «Благодійне законодавство: що змінилося, що потребує змін». 
В ході круглого столу експертами були роз’яснені нові правила оподаткування благодійної діяльності, порядок подання звітності благодійників та ін., відповідно до ЗУ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”.
Завдяки участі у VII Міжнародній конференції «Благодійність та волонтерство в дії: рятуємо, примирюємо та будуємо майбутнє» представникам ЛМБФ “Сестри Даліли” вдалося поспілкуватися із експертами у сфері благодійної діяльності та обговорити, що у благодійному законодавстві змінилося, а що потребує змін.