Федосюк Тетяна

Федосюк Тетяна

Добридень, вельмишановні добродії!

Мене звати Таня, 31р., проживаю у м. Львів, хоч сама родом з Гуцульщини. Одружена, маю синочка Родославчика, якому 1 рочок і 3 міс.

У листопаді 2015р. поставили мені приголомшуючий клінічний діагноз:

Ідіопатична легенева артеріальна гіпертензія високого ступеня (mPAP =62 мм.рт.ст.), хронічне легеневе серце в стадії субкомпенсації; СН ІІА, зі збереженою систолічною функцією лівого шлуночка, ФК ІІІ.

Все почалося ще 10р. тому: вперше втрата свідомості при нетривалому бігові . Хоча після того, вистачило сміливості піднятися на вершину Говерли.
Коли зрозуміла, що задишка мене не покидає при швидкій ходьбі та підніманні по сходах, обстежилась у кардіолога. Він патології не помітив, приписав заспокійливе…

З часом змирилася з задишкою, але щоранку робила ранковий прорух, змушувала себе бігати, певний час займалася хатха-йогою.

Протягом 6-ти років працювала у Києві, водночас у Чернівецькому університеті здобувала вищу освіту.

В 30р. народила природнім шляхом синочка Родослава. (Лікарі дивуються, як це в мене вийшло).
Після пологів мій стан здоров’я став помітно погіршуватися… але вирішила обстежитись після 12-місяцевого вигодовування грудним молочком (шосте чуття мені підказувало, що без лікування не обійтись).

Після почутого мною діагнозу, здоров’я почало танути на очах: сильні задишки (навіть без фіз.навантажень), аритмія, запаморочення, втрата свідомості…

Таке відчуття, ніби ти зламана лялька і крокуєш над чорним проваллям…

На противагу цьому жахіттю, в мене є синочок-сонечко, моя радість, моя втіха, моя гордість!

Хочу ще хоч трішки пожити – тішитись як дитина зростає, повести за ручку до 1 класу. Ніколи б не подумала, що прийдеться просити допомоги у Вас.

Витрати на 1 міс.: Sildenafil і(Revatio) 90т. – 14 380грн, Warfarinі 30т. – 93грн, Verospironі 30т. – 225грн, Ventavis 16 амп. – 6000грн. Всього: 20 608грн.

Видатний мислитель Лев Силенко писав: «Життя – борня, в борні міцніють сили!».

Я бажаю Вам щастя!

Таня відійшла у вічність 13 жовтня 2019 року. Сумуємо. Співчуваємо рідним та близьким.

Федосюк Тетяна