Вогник добра не зотлів…

Вогник добра не зотлів…

      Якщо робите добру справу, ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Ступаючи дорогою добра, Ви неодмінно знайдете своїх соратників. Добро не має ні кордонів, ні часових рамок, ні вікових обмежень. Явище добра має ланцюгову реакцію та вірусний характер. Воно тихо запалює серце любов’ю, укріплює дух і змінює світ.

      ЛМБФ «Сестри Даліли» дякує всім, хто допомагає підопічним фонду, хворим на легеневу гіпертензію , не втрачати віри, особливо в теперішній неспокійний час.

      Здавалося б вогник добра вже зотлів, але лишилась маленька іскорка, яка запалить великий вогонь небайдужості.

      Про легеневу гіпертензію був відзнятий соціальний ролик за участю головної героїні – Макарчук Христинки, маленької дівчинки, яка хворіє на легеневу гіпертензію. Мета ролика – поширити інформацію про хворобу, показати її підступність та небезпеку.  Щиро дякуємо всім, хто долучився до його зйомки, а саме: власнику спортивно-розважального центру «SkyPark» Віктору Вікарчуку, який дав згоду на зйомки у своєму чудовому сімейному центрі активного дозвілля, директору цього центру пані Ірині, яка виділила весь другий поверх для проведення знімального процесу, а також дружньому колективу цього дитячого центру. Приємно, коли люди відкриті до діалогу і завжди раді допомогти.

       Особлива подяка ЛМГО «Дитячий Телевізійний Театр «Юрашки»» в особі Наталії Куценко, яка привела діточок для зйомки ролика. Користуючись нагодою, дякуємо батькам, що довірили нам своїх дітей і звичайно дітям, які взяли участь у зйомках.

     До доброї справи долучились Марта та Андрій Дорош, які відповідали за відзнятий матеріал.

      Дякуємо також візажисту, керівнику Львівської Школи Краси, Ірині Далекорей, яка вкотре довела свою професійність, зробивши чудовий макіяж мамі Христинки, Макарчук Світлані, справжній красуні та мужній жінці. Заради порятунку своєї донечки Світлана готова на все і без вагань.

      В організаційних питаннях нам дуже допоміг Роман Старчак. Спасибі йому за ідеї та поради.

      Всяке добре діло, підживляється молитвою. Звичайно, без молитви сестер-монахинь, яку ми особливо відчували під час організації та зйомок ролика,  в нас нічого б не вийшло. Безмежно вдячні за духовну підтримку.

      Ми щиро дякуємо всім хто долучився і зробив цей день святом для Христинки. Вона справжня” зірка”. Ми раді, що змогли подарувати їй посмішки та позитивні емоції. В цей день для нас це було найважливішим.

      Як приємно дарувати дітям щастя! Як мало дітям потрібно для цього і як приємно бачити їх усміхненими та здоровими.

      Сподіваємось, що з виходом в ефір соціального ролика, про проблему легеневої гіпертензії буде почуто. Христинка Макарчук обов’язково відчує підтримку усіх небайдужих.