Громілова Анна

Громілова Анна

Мене звати Ганна Громілова. Мені 17 років, я з м. Краматорська. Коли мені було 5 років, лікарі поставили мені діагноз: висока легенева гіпертензія з вродженим пороком серця (відкрита Боталлова протока). До 12 років хвороба себе майже не проявляла і я навіть не помічала, що чимось хворію. Могла підніматися сходами, бігати тощо. Але потім стан почав погіршуватися і погіршуватися. Лікування даного захворювання вимагає дуже великих матеріальних витрат, на придбання дорогих препаратів такі як, Вентавіс і Силденафіл, прописаних професором Конопльовій Л. Ф., Які хоч якось допомагають мені жити. Мої батьки працівники бюджетної сфери і в нашій родині не вистачає коштів на покупку даних препаратів. Тому ми просимо матеріальної допомоги у всіх небайдужих людей. Я не хочу здаватися і вірю в те, що я буду жити. У зв’язку з важким становищем на сході України, ми були змушені тимчасово переїхати до Києва. І ми дякуємо всім людям, які нам допомагали і допомагають. Але у зв’язку з тим, що мені доводиться дуже часто їздити на різного роду консультації до лікарів, в дорозі мені необхідний портативний небулайзер, який теж коштує великих грошей. Заздалегідь щиро вдячна за допомогу.

ПРОСИМО Усіх допомогти Громіловій Анні, 17-річній дівчині з Краматорська. Діагноз: висока легенева гіпертензія з вродженим пороком серця (відкрита Боталлова протока).
У зв’язку з неспокійною ситуацією на сході України, Аня з сім’єю зараз проживає в Києві. Сім’я дівчини з усіх сил намагається лікувати дівчину, але покрити кошти дороговартісних ліків, сума яких становить 6115 ГРН В МІСЯЦЬ! просто неможливо.

Ще Ані потрібний портативний небулайзер, прилад, призначений для інгаляцій препарату Вентавіс. Без допомоги небайдужих людей, без спільних зусиль Аня не зможе придбати ліки, які для дівчини є першочерговою і найнеобхіднішою потребою для життя.

Надіємось на Вашу підтримку!

Громілова Анна