Галина Безенко

Галина Безенко

Осінь завжди щедра… Вона щедра на фрукти і овочі, на яких чекали ціле літо. Осіння пора багата грибами та іншими дарами природи. Будемо вчитися восени робити добрі несподіванки для тих хто чекає на них. Серед нас є люди, які особливо будуть вдячні за подарунки.

Іващенко Тетяна Михайлівна 2004 р.н. з м. Борислава вже від 10 вересня 2021 року є підопічною благодійного фонду «Сестри Даліли».

Діагноз: Criss cross серця, повна атріовентикулярна комунікація з подвійним відходженням магістральних судин від правого шлуночка. Тетяні 17 років. Дитина повернулася із Італії, де в клініці м.Піза їй проводили операцію на серці та призначили прийом ліків “Силденафіл”, щоб покращити її якість життя.

Для лікування їй приписано Силденафіл: 2,0 мг 3 р.x день. БФ «Сестри Даліли» передав матері ліки для Тетяни.

Не дивлячись на сумний анамнез хвороби цієї пацієнтки, розуміємо, що воїнів за життя стає більше. Це є унікальним приводом для місцевих амбасадорів, волонтерів, посадовців, щоб допомогти. Відважтись на добру справу, бо лікування дороговартісне і окрім щоденного раціону іжі Тетяні необхідні медикаменти. Без них якість життя погіршується і хвороба загострюється. Не допустити прогресу хвороби є головним завданням найперше лікуючого лікаря, нас з вами та сім’ї Мар’яни. Відповідальним мусить бути кожен, немає ціннішого за життя.

Тісно комунікуємо із лікарем відповідальним у Львівській області за бюджетну програму щодо забезпечення ліками пацієнтів із легеневою гіпертензією, щоб Тетяна була включена в програму.

Благодійну допомогу пацієнтці передано в рамках соціальної програми Фармацевтична компанія «Мікрохім»

Галина Безенко