Кравченко Юрій

Кравченко Юрій

Кравченко Юрій Олександрович, 21.08.1981 р.н., із м.Харків, діагноз: висока легенева гіпертензія.

У 18-річному віці Кравченко Юрію був поставлений діагноз дефект міжпредсердной перегородки. Тоді йому була проведена операція з пересадки судин серця з лівого передсердя в праве і пластику перегородки серця.

Відтоді під контролем лікарів Юрій жив звичайним життям, проте у 2011 році відчув, що з’явились проблеми зі здоров’ям. Лікарі, які оперували Юрія діагностували в нього високу легеневу гіпертензію 3 ступеня. Чоловіку прописали ліки, які давали результат ще кілька років.

“Але півроку тому навіть ці дорогі препарати перестали давати ефект, після чого я пройшов обстеження, яке показало, що серце перестало справлятися з таким навантаженням і було прийнято рішення, що я потребую термінової трансплантації серця і легенів”, – сказав Юрій.

Юрій потребує лікування: “Силденафіл” – 25 мг * 4 рази на день, “Вентавіс” 2,0 (20 мкг) – 5 мкг * 8 раз в день. Загалом на місяць потрібно: “Силденафіл” – 150 таб. (22058 грн.), “Вентавіс” – 60 амп. (2 упаковки за 35250 грн.). Загальна вартість лікування на 1 місяць – 57308 грн.

Давайте разом допоможемо Юрію дихати, щоб жити!!!

Кравченко Юрій