Каріна Овчаренко

Каріна Овчаренко

Підопічною Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли» являється дитина – Каріна Овчаренко, якій лише 13 років.

У Каріни діагноз: первинна легенева гіпертензія, виражена дилатація та гіпертрофія правого шлуночка, правого передсердя, виражена тристулкова недостатність. Діагноз поставлено на початку березня 2017 р.

Ще зовсім недавно Каріна ходила до школи, проводила час з однолітками в рідній Вінниці. Проте, слабкість дівчинки, болі в серці, втомлюваність, втрата свідомості, змусили батьків звернутися за медичною допомогою. При медичному огляді, сім’я Каріни дізналась про страшний недуг, який вразив серця всієї родини – первинна легенева гіпертензія.

Для того, щоб дівчинка могла і надалі жити, навчатись, радіти дитинству та мріяти про своє майбутнє – їй необхідна трансплантація органокомплексу серця-легені, яку погодилися провести у клініці «Global Hospital» (Ченнай, Індія). Вартість трансплантації – 140000 $.

07.08.2017 р. МОЗ України погодили оплату вартості трансплантації органокомплексу серця-легені.

Каріна Овчаренко уже на початку вересня 2017 р. має бути у клініці «Global Hospital» (Ченнай, Індія).

Кошти потрібні на переліт із Києва (Україна) у Ченнай (Індія), перебування, харчування, додаткові витрати у Індії (орієнтовно – 500 $ на 1 місяць), так як, термін очікування донорських органів може тривати – 1 рік.

Звертаємо до усіх – підтримати Каріну, дати їй шанс на життя, подарувати відчуття радості дитинства, мрій про щасливе майбутнє!!!

Каріна Овчаренко