«Butterfly in blue» на Lviv Fashion Week – 2018

«Butterfly in blue» на Lviv Fashion Week – 2018
 Під час Lviv Fashion Week – 2018 (LFW) відбувся показ Olesya Marchuk & «Butterfly in blue».
 
Олеся Марчук – це дизайнер одягу із великим серцем та глибокою душею. Olesya Marchuk & «Butterfly in blue» провела показ своєї колекції одягу в підтримку пацієнтів із легеневою гіпертензією (ЛГ).
 
 
Показ поєднав стильні дизайнерські луки із соціальною складовою. Так усі моделі мали спеціальний макіяж від Школи краси EgoStyle Оксана Чабан: нафарбовані у блакитний колір губи, що символізувало ЛГ, прояв підтримки людям із цим рідкісним захворюванням. Це все продовження «Butterfly in blue».
 
На подіум вийшла спеціальна модель – Марта Ядчишин, яка продемонстувала красу, впевненість, підтримку пацієнтам ЛГ.
 
Це було дуже зворушливо та неперевершено.
 
Долати інформаційний бар’єр нам допомагали Перший Західний, що відзняли сюжет про показ (https://www.youtube.com/watch?v=EsMu15ITloI&t=3s).
 
Міра Дзюбінська (пацієнт ЛГ): «Я у великому захваті від всього дійства, від тої атмосфери, в якій я побувала. Це було неймовірно круто! Олеся, бажаю Вам успіху та натхнення, і дякую за те добро яке Ви несете. За те, що бачите в жінках лише красу Мартуся, ти була неймовірна, ми всі тебе підтримували, і пишались тобою! Бажаю тобі розвитку, і впевнено йти до бажаних цілей!».
 
Надія Нусь (пацієнт ЛГ): «Olesya Marchuk, ви чудова людина, від якої лине щирістю і добротою. Вдячні вам сильно. Марта Ядчишин – ти красуня і молодчинка!».
 
Дякуємо організаторам LFW Дарія Янковська, дизайнеру Олесі Марчук, ТМ «Кasandra».