Центр легеневої гіпертензії офіційно запрошено долучитися до ERN Lung

Центр легеневої гіпертензії офіційно запрошено долучитися до ERN Lung

Підчас ESC Congress #esccongress2023 в Амстердамі відбулася визначна подія для ЛГ спільноти України.  Центрр легеневої гіпертензії для дорослих офіційно запрошено долучитися до ERN Lung – європейської мережі референтних центрів з легеневої гіпертензії у якості офіційного референтного центру в Україні для дорослих.

Команда PHURDA та БФ “Сестри Даліли” щиро вітає Центр легеневої гіпертензії для дорослих ДУ «Національний науковий центр «Інститут кардіології, клінічної та регенеративноі медицини імені академіка М.Д.Стражеска НАМН України»! Це великий успіх.
Дякуємо Mark Humbert за офіційне запрошення до мережі ERN Lung. Звичайно, попереду великий обʼєм роботи, потрібна різностороння підтримка. Дякуємо за готовність керівництву та всім фахівцям Центру легеневої гіпертензії!
Довідка:
Наказом 598 МОЗ України від 30.03.2023 Центр з легеневоі гіпертензіі для дорослих при ДУ «Національний науковий центр «Інститут кардіології, клінічної та регенеративноі медицини імені академіка М.Д.Стражеска НАМН України» визнано Референтним Центром України.
Контакти спеціаліста по легеневій гіпертензії: +380677603172 – к.м.н. Торбас Олена Олександрівна. Лікар із задоволенням надасть інформацію, як потрапити на прийом у Центр. Саме перший візит у цей центр є дуже важливим у першу чергу для пацієнта, підтвердження діагнозу та призначення лікування.
P.S: Просимо віднестися з розумінням і телефонувати у робочий час.