У Львові підведуть підсумки кампанії «Корок життя» у 2015 році

У Львові підведуть підсумки кампанії «Корок життя» у 2015 році

22.12.2015 р. о 11.00 у Львівській міській раді, мала сесійна зала (пл.Ринок, 1, каб.230) Львівський міський благодійний фонд “Сестри Даліли”, PHURDA (ГО “Асоціація рідкісного захворювання України – Легенева Гіпертензія”), Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть захід – “Підсумки Кампанії “Корок життя” у 2015 р.

У програмі заходу: виступ організаторів, відзначення подяками ідейного натхненника кампанії, соціально відповідального бізнесу, телебачення, лікарень, шкіл, дошкільних навчальних закладів, бібліотек, політичних сил, які долучились до кампанії, урочисте вручення Львівському обласному державному клінічно-лікувально-діагностичному кардіологічному центру портативного небулайзера (лікувального апарату) на виконання Регіональної Програми покращення медичної допомоги хворим з легеневою гіпертензією у Львівській області на 2015-2017 роки.

Упродовж 2015 року організації, навчальні заклади, політичні сили, небайдужі громадяни залюбки долучались до акції «Корок життя». Так у кожній районній адміністрації, а також у навчальних, розважальних закладах, поблизу магазинів стоять скриньки, куди кожен охочий може кинути пластиковий корок. Окрім цього, сім’ї, і що дуже приємно діти, спільно з друзями та знайомими із захопленням продовжують збирати різнокольорові корки. Натомість меценати, благодійники підтримують активних учасників акції приємними заохочувальними дарунками. Люди із захворюванням на легеневу гіпертензію щодня потребують дороговартісного лікування та підтримки кожного. Отож просимо усіх долучатися до безстрокової кампанії «Корок життя», адже наше гасло: «КОРОК ДО КОРКА ЗБИРАЙ ТИ І Я, РАЗОМ З ТОБТОЮ РЯТУЄМ ЖИТТЯ».