Спікер APHEC 2021 – проф. Марк Гумберт/Marc Humbert про свіжі новини щодо дослідження легеневої гіпертензії (Франція)

Спікер APHEC 2021 – проф. Марк Гумберт/Marc Humbert про свіжі новини щодо дослідження легеневої гіпертензії (Франція)
Спікер APHEC 2021 – проф. Марк Губерт/Marc Humbert про свіжі новини щодо дослідження легеневої гіпертензії (Франція). Як вберегтися від COVID-19?
Перш за все треба бути обережним і вакцинованим. Важливо уникати ризиків, щоб вберегтися від коронавірусу і його важкого перебігу.
У разі, якщо вам діагностували COVID-19 варто отримати по симптомне лікування. Моніторинг кисню і температури в організмі. При загострені стану – лікарня. Обов’язково приймати ліки від легеневої гіпертензії (ЛГ).
Зареєстровано багато випадків, коли пацієнт одужує на амбулаторному лікуванні.
Якщо у вашому регіоні немає спеціаліста ЛГ, Вам варто все ж знайти його і розповісти симптоми і основний діагноз. Якщо порівняти як лікували COVID-19 колись і як це роблять тепер. Варто визнати були помилки. Не було так багато інформації про вірус.Тепер є досвід. Ми знаємо як лікувати і знаємо, що вакцина є хорошою.
Ми маєм нові рекомендації. З часом будуть нові і кращі методи лікування. Ми прогресуємо і навіть такий агресивний тип вірусу, який був у Великобританії (UK) є відносно під контролем. Вакцина допомогла.
Слідуйте правилам. Ми виграєм у цій битві.
Для пацієнтів ЛГ, та і в принципі як для усіх пацієнтів, не важливий тип вакцини, важливо щоб вона була.
Будь сміливим. Не має кращої вакцини. Є потрібна вакцина.
Щодо ліків від ЛГ, vи маємо третій вид ліків. Триває друга фаза дослідження ліків компанії Acceleron . Можливо ці ліки будуть лікувати ЛГ.