А діти також хочуть миру…

А діти також хочуть миру…

Учні 48 школи м. Львова підтримали українських солдат. Вони намалювали зворушливі малюнки, написали щирі листи, які благодійний фонд “Сестри Даліли” передав в зону АТО. Кожна робота особлива: у ній подяка за мирне небо, віра у перемогу, турбота, і ще великий патріотизм. Коли тримаєш у руках дитячого листа або малюнок, на душі якось світлішає, міцніє впевненість, утверджується національний дух. Для дітей то був особливий день, їх емоції говорили за них. Атмосфера у класі була, ніби у переддень св. Миколая, тільки діти у своїх листах та малюнках просили не подарунків, а МИРУ. Кожний учень хвилювався, щоб його малюнок чи лист забрали і обов’язково передали адресату, а адресат єдиний – відважний український солдат. 
Дорогі діти, дякуємо Вам за підтримку, а також щиро вдячні вашим вчителям, завдяки яким ви мали можливість особисто підтримати солдат.
Зараз важлива Єдність: влади і народу, солдат і цивільного населення, ЗМІ, благодійників та меценатів і навіть єдність вчителів та учнів. Тільки так ми зможемо надіятись на єдність Заходу і Сходу.