Петро Ченько

Петро Ченько

У ЛМБФ «Сестри Даліли» звернувся завідувач дитячим стаціонарним протитуберкульозним відділенням КЗ ЛОР «Львівського протитуберкульозного диспансеру» Й.Дідик з проханням допомогти ліками «Силденафіл» дитині Ченько Петрові Івановичу, 04.11.2011 р.н., який проживає: с.Літеня, вул. Данила Галицького, 27, Дрогобицький р-н, Львівська обл.

21.04.2017 р. Петрик поступив на обстеження та лікування в дитячий відділ КЗ ЛОР «Львівський протитуберкульозний диспансер» та йому було встановлено діагноз: ВДТБ (25.04.17) обох легень (дисемінований).

Також у дитини вроджена вада серця: єдиний шлуночок, мальпозиція магістральних судин, висока легенева гіпертензія ІІІ – ІV ст (~ 100%).

Кардіологом рекомендовано: «Силденафіл» по 10 мг х 1 раз в день постійно. Після закінчення лікування туберкульозу легень скерувати в кардіохірургію ЛОКЛ для катетеризації камер серця.

Нами підготовлено відповідний пакет документів для того, щоб Петрик міг стати підопічним ЛМБФ «Сестри Даліли» та здійснювати збір коштів для придбання ліків «Силденафіл».

До слова, збір коштів та придбання ліків ЛМБФ «Сестри Даліли» буде здійснюватися до включення Петра Ченько у Регіональну Програму покращення медичної допомоги хворим на легеневу гіпертензію у Львівській області на 2017-2020 років.

На даний час, звертаємося до кожного з проханням допомгти дитині – Петру Ченько, чим долучитися до порятунку життя, так як, ліки є життєво необхідними.

Петро Ченько