Акція “Затамуй подих” в підтримку хворих на Легеневу Гіпертензію

Акція “Затамуй подих” в підтримку хворих на Легеневу Гіпертензію

В підтримку хворих на легеневу гіпертензію благодійний фонд «Сестри Даліли» провів акцію «Затамуй подих», яка відбулася 29 жовтня у дитячому розважальному центрі «Скай Парк». Метою акції було привернути увагу чиновників, лікарів та громадськості до проблеми легеневої гіпертензії, особливо у дітей. Тому в акції взяли участь діти, які прийшли підтримати своїх хворих однолітків.
Піднесені вгору розфарбовані фіолетові долоньки дітей та їхній затамований подих – спроба того, щоб про проблему легеневої гіпертензії було почуто. 
Ці зовсім юні і світлі обличчя додавали впевненості та віри у те, що в Україні ця хвороба – не вирок і особливо для дітей це найболючіше питання буде стояти на порядку денному у МОЗі і обов’язково вирішиться! Звичайно так і повинно бути, оскільки діти – наш місток у майбутнє. Важливо, щоб цей місток не просто існував, а був непохитним та міцним. І за допомогою цих маленьких, але дуже чуйних сердечок ми сподіваємось розтопити крижаний бар’єр байдужості і черствості.
Благодійний фонд «Сестри Даліли» щиро дякує усім, хто долучився до акції «Затамуй подих, а саме: команді програми “Подаруй Надію”, завдяки якій про дану акцію була відзнята програма; команді розважального центру «Скай Парку»; Наталі Куциняк- директору дитячоого телевізійного театру “Юрашки”. Дякуємо також батькам діток без допомоги яких, ця акція не відбулася би, а також автору плакатів акції – Тані Сех; фотографу – Марті Дорош та усім волонтерам.