Допомагаємо пацієнтам з логістикою, переїздом та проживанням за кордоном

Допомагаємо пацієнтам з логістикою, переїздом та проживанням за кордоном

Важко писати про війну чи біженців, тим більше якщо війна у твоїй країні, а біженцями є добре знайомі чи просто пересічні люди.

Тяжко слухати історії, які трапились за ці 15 днів війни в Україні. Тяжко … Розуміємо, що як ніколи нашим ЛГшечкам та їх родинам потрібне надійне плече. У співпраці з українськими та польськими лікарями, вдалося допомогти людям із рідкісним захворюванням – легеневою гіпертензією (ЛГ). У співпраці з AVIS Nazionale – Associazione Volontari Italiani Sangue OdV та Pulmonary Hypertension Association Europe, вже перші пацієнти з членами їх сімей у Італії. Вони отримають місце проживання, медичне забнзпечення. Нам вдалося організувати логістику переїзду, проживання і ось результат. Вони у безпеці їх життю не має загрози, а це для нас найважливіше. Пацієнтів зустріли з теплом та надали можливості перебування на перший час.

Благодійний Фонд “Сестри Даліли” , Асоціація Легеневої Гіпертензії , та пацієнти ЛГ – ми дякуємо Boris Zuccon , який за цей короткий проміжок часу став другом, який не залишить в біді!